joi, 22 septembrie 2022

CE SE VA INTAMPLA IN ROMANIA?

Daca te uiti mai atent la ce se intimpla in occident referitor la Ucraina fara a lua in consideratie toate minciunile mass mediei atunci e clar ca Ucraina e metoda prin care globalistii vor sa introduca in Europa/UE neocomunismul sau cum spun ei “you will own nothing and you will be happy”.

Dupa al doilea razboi mondial sovieticii au introdus comunismul in Romania si principala metoda a fost nationalizarea atit a mijloacelor de productie cit si a locuintelor/caselor personale.

Acum in locul sovieticilor fac acelasi lucru globalistii, iar in loc de nationalizare este o deznationalizare, o pierdere a tuturor mijloacelor de productie, lucru care a fost aproape complet realizat iar acum se urmareste deznationalizarea locuintelor/caselor romanilor.

Metoda e foarte simpla, marirea pretului utilitatilor, a gazului si energiei electrice, astfel ca romanii sa nu isi mai poata permite plata acestora, ceea ce va face ca firmele (occidentale) care le furnizeaza sa poata sa iti preia proprieatea/casa/locuinta ptr neplata.

Aceasta e de fapt strategia globalistilor care folosesc Ucraina si sanctiunile contra Rusiei ptr a distruge occidentul, ptr a prelua posesia imobilelor si astfel a transforma populatia in chiriasi la globalisti.

In clipa asta prin preturile ridicate la gaz si electricitate sunt vizate doua categorii mari de populatie in Romania, prima fiind clasa asa zisa mijlocie care nu va beneficia de nici un fel de subventionare a energiei, iar apoi familiile cu multi copii care vor fi nevoite sa consume mai multa energie decit le permite guvernul globalistilor din Romania, asa ca natalitatea va scadea rapid, mortalitatea va creste, iar populatia Romaniei se va reduce in continuare.

Cam asta e politica globalistilor ptr occident si in special ptr Romania, deposedarea romanilor de proprietatile lor imobiliare si reducerea populatiei, toate acestea fiind realizate prin cresterea arficiala a pretului energiei, ca urmare a asa ziselor sanctiuni anti Rusia, sanctiuni create de occident folosind calul troian Ucraina, tara care va fi distrusa in acest proces de impunere a neocumnismului, neofeudalismului caracterizat de ideea “you will own nothing and you will be happy”.

Practic se va crea o noua clasa de latifundiari, de proprietari care vor poseda toate bunurile mobile si imobile.

Ideologia globalistilor este o intoarcere in timp la sclavagism si/sau feudalism, unde majoritatea populatiei va fi controlata de o mini minoritate prin diverse technologii.

Niciun comentariu:

CE SE VA INTAMPLA IN ROMANIA?

Daca te uiti mai atent la ce se intimpla in occident referitor la Ucraina fara a lua in consideratie toate minciunile mass mediei atunci e c...