duminică, 4 martie 2018

441-România este DESTRAMATA CHIAR ACUM, fara sa simta, si impartita intre marile puteri.


De la Târgu Mureș vor fi coordonate toate structurile fortelor pentru operatii speciale din tara. Deci de aia se face infrastructura in Transilvania. Se considera ca restul tarii NU ESTE IMPORTANT pentru ca este locuit de barbari si poate fi cucerit de alti barbari. Oltenia, Dobrogea si Moldova este deja ca si data. Occidentul se ascunde dupa arcul carpatic. 

Iar daca americanii hotaresc sa dea Ardealul ungurilor o sa fie simplu fiindca armata nu va interveni fiind condusa din Ardeal. 

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Zbaterile-din-jurul-Justitiei-ascund-teme-de-dezbatere-mai-importante-149628


,,De când s-a instalat PSD-ul lui Dragnea la butoanele Guvernării comenzile și contractele au curs gârlă iar suma totală se apropie repede de 10 miliarde dolari (rachete Patriot de 4 miliarde, corvete de 1,6 miliarde, lansatoare HIMARS de 1,25 miliarde, transportoare blindate Piranha de aproape un miliard și câte or mai fi; mai nou vrem să construim și...submarine!).”

Circul cu Koveschy e doar o diversiune mediatica ca sa nu vedem cum ne fura Proprietarii straini ai tarii. 

:)


Cu alte cuvinte, in curand alimentele, semintele, si mancarea vor depinde doar de cateva corporatii multi nationale, care vor fi probabil controlate de cativa membri ai Clubului 1%, asa ca vor putea sa controleze oferta, cererea, preturile... Iar noi vom fi prizonierii acestor corporatii. 

,,Considering that Europe’s immensely powerful biotech lobby has infiltrated just about every relevant regulatory and policy body in Brussels, the chances of the Commission derailing a deal of this size and strategic importance are slim.”

:)

Intrebare: e lacomia ceva social sau individual?  
incepe social si devine individual generalizata.
Hmm, de ce incepe social?
Asta vedem in jur.
Hmm, nu e un raspuns. 
Si nu vrem sa ramanem de caruta. 
In lumea animala, lacomia e limitata la nivelul turmei. Deci e strict sociala. 
A castiga e norma. A pierde este o rusine. 
Se manifesta individual fiindca nu are altfel cum, dar e un rezultat al culturii si civilizatiei. Dar nu asta e lacomia. E detinerea de resurse fara a le folosi fizic. Deci nu ai nevoie de ele individual, dar le detii. 
Si asta da putere. 
Da, iti creeaza un avantaj social. Deci e un rezultat al dezvoltarii sociale. Nu e ceva individual. Adica nu ne nastem lacomi. Lacomia e ceva care se dezvolta in anumite conditii sociale. Daca elimini aceste conditii, lacomia nu apare. Cred ca sunt societati pe care le consideram acum primitive, unde lacomia nu exista. Este ceva ce incepe sa se manifeste odata cu proprietatea privata. Este o consecinta a acestei inovatii: proprietatea privata. Deci nu poti lupta impotriva lacomiei, si sa pastrezi in acelasi timp cauzele aparitiei ei. 

:)

Au fost multe articole in ultimele zile care au mentionat intr-un fel sau altul Ardealul. A fost cel cu primarul din Baia Mare, apoi stirea despre Târgu Mureș. Cineva le arata asa cum ar face-o QAnon, dar oltenii o ascund in spatele luptei cu Klemmm, guvernatorul Romanei. Exista numai Klemmm - Koveschy nu exista, nici KJ nu exista, Nu exista. Este doar bratul lung al Guvernatorului.
Se pregateste ceva?
Da, Klemmm pregateste ceva. Doar ca de la Videle nu se vede ce se intampla peste muntii carpati. 

Kelemen: Din 2007, Romania arata ca un vapor fara capitan,,Suntem foarte aproape, pe plan european, de a aduna cele 1.000.000 de semnături necesare pentru a duce această iniţiativă la bun sfârşit, ceea ce înseamnă că dacă vom aduna aceste semnături, începând cu aprilie, dar mai probabil prin mai sau iunie, Comisia Europeană poată să ia o hotărâre în ceea ce priveşte această iniţiativă", a susţinut Porcsalmi Balint, la finalul şedinţei CRU.”

,,Minority SafePack, cred în succesul acestui demers, fiind convinşi că "este un efort necesar din partea Uniunii Europene de a proteja mai mult comunităţile naţionale".

Adica? Ce sa faca?
E la nivelul EU si SUA. Minoritatile sa capete mai multe drepturi pentru a destrama statele nationale. Suntem in plin proces de destramare de mult - pas cu pas. Dar daca pui toate semnele impreuna par sa indice o anumita directie puternica, construita din afara, de SUA si UE, si pregatita de mult timp. 

Dupa ce vor strange semnaturile, UE le va lua in serios ca tot ei i-au pus sa le stranga. 

Minoritatile sunt arma lor impotriva statelor nationale. Le vor destrama. Vor crea de aici incolo zazanie continua, si presiuni de peste tot. Vor face in asa fel incat noi sa cerem singuri asta. Dupa ce se vor strange semnaturile vor impune Romaniei sa dea AUTONOMIE ARDEALULUI. 
Vor impune.
Iar Târgu Mureș este in zona ungureasca. E Intamplator? 
Nu.

Adica la Târgu Mureș va fi creierul armatei romane care este sub tutela NATO? Asa ca armata romana e posibil sa fie condusa din regiunea autonoma maghiara a UE. Armata e sub tutela americanilor, asa ca nu raspunde in fata lui dragnea. Serviciile sunt conduse de americani si UE, Anglia, si nu raspund in fata lui dragnea. 

Rolul lui Dragnea este doar sa stranga banii din taxe si impozite pentru ocupanti. :))) Daca nu face ce li se spune de Proprietarii straini ai tarii... zboara. Dar atata timp cat executa ce i se spune, mai sta putin. E util ca si colector de taxe pentru Ocupantul strain al tarii. :))) 
Doar putin mai sta.

Face sluj in genunchi ca toti ceilalti: armata, serviciile, guvernul, toti in genunchi la Proprietarul strain al tarii...

Cred ca ar fi nevoie de un Q Anon si la noi. Dupa parerea mea Q este o creatie a lui trump ca  sa lupte cu deep state care este secret si subversiv si foarte puternic. Noi insa nu avem un trump. Deci nu putem avea un Q. Daca s-ar creea o miscare de rezistenta autentica... dar nu cred ca va fi vreodata posibil asta. A reaparut Q:

https://qanonmap.github.io/

Ce cred ca se va intampla: Ardealul va capata o mareeee AUTONOMIE fata de bucuresti, cu mana PSD ului las, apoi Târgu Mureș va deveni capitala Ardealului si de acolo se va transmite bucurestiului ce sa faca. 

Si totul cu complicitatea institutiilor statului roman. Toti stiu lucrurile astea, dar duc atentia in alta parte, pentru ca trebuie sa se implineasca ceea ce s-a hotarat de Clubul 1%. 


,,explicația este una politică și constă în faptul că stăpânii străini actuali ai țării au interzis României să treacă lanțul Carpaților cu magistrale moderne (autostrăzi sau drumuri expres), astfel încât să nu fie cumva legate între ele, precum și de capitala București, provinciile istorice ale României.”

Deci integreaza Ardealul in UE si lasa Moldova, Oltenia si Dobrogea prada pentru altii? In caz extrem le parasesc sau negociaza pe ele. 
Da, iar treaba cu semnaturile e doar acoperirea de care au nevoie ca sa para ca e ceva legitim - sa DESPARTA Romania, pe negandite, fara sa simta. Ca asa se face treaba. Nu s-a dus atasatul politic al lui Klemmm la primarul de Baia Mare ca sa-i spuna pe cine sa puna viceprimar? Si la toate resedintele de judet din Ardeal a facut la fel. Deci se creeaza o structura care sa preia puterea daca e nevoie.
Iar serviciile romane care apartin strainilor ce fac?
Isi muta headqoarters la Târgu Mureș. Sa iasa complet din subordinea bucurestiului. 

M-am gandit ce se intampla cu Ardealul, koveschi, klemma si dragnea. Klemma i-a spus lui dragnea sa nu se atinga de koveschy. 


Dar de ce? asta e important.
Hmm, mai multe ipoteze: koveschy zicea in inregistrare ca ăștia ne cer. Dar cine sunt ăștia?

Una ca dragnea nu are nicio putere reala si klemma il pune la punct ca pe un copil obraznic, alta ca dragnea nu a indeplinit tot ce i s-a spus  sa faca, si klemma nu i-o da pe koveschy pana cand dragnea nu executa tot ce i s-a poruncit de catre stapanii straini ai tarii. Adica toti care au parti din Romania deja: 
Soros, 
merkel, 
macrou, 
trump, 
corporatiile. 

Deci iata-i pe ăștia ne cer...
Klemma este enforcerul. La el se duc toti cei care vor cate o bucata din Romania. Politica americana si UE este sa o imparta toata si cat mai repede. 

Au inceput de mult aceasta impartire a Romaniei la lupii lacomi, straini. 

Poate cu exceptia lui trump si NATO care se duc direct la Fifor, Klemmm stie ca are de-a face cu un mincinos si un las, si il joaca pe degete pe dragnea. Cred ca il va face sa creada ca i-o da pe koveschy daca executa ceva. Apoi dragnea se face ca executa, iar klemmma ii va arata iarasi pisica neagra, pe koveschy, din nou... apoi dragnea va executa, iar klemma tot nu i-o da pe koveschy, ca sa-i arate lui dragnea ca nu inseamna nimic.

Pentru ca cel care detine puterea reala in Romania are nevoie de cineva obedient la DNA.
De ce?
Pentru ca acolo este toata puterea lui klemma, la dna in tandem cu serviciile tradatoare care il servesc pe proprietarul strain al tarii si sunt impotriva Romaniei. 

Acolo e cartea de joc care taie orice carte nationalista, daca vor romanii sa-si apere tara. Cu dna, klemma poate sa aresteze pe oricine, de la KJ in jos. E puterea absoluta in tara. Arma de groaza a Propietarului strain al tarii. 
E puterea absoluta din tara? Dar au atacat primarii si patronii de firme romanesti, de ce? Zicea ca 95% dintre primari au dosare penale. 
Cine i-a atacat?
Guvernatorul cel hain. 

Asta e puterea absoluta a Stapanului: schimba clasa politica dupa nevoile lor. Au nevoie doar de oameni lasi si tradatori de tara, care sunt santajabili. Este ca o inchizitie. Tot ce face dna este sa santajeze pentru a obtine avantaje pentru clientii lui Klemmma. 

Contracte pentru firmele straine. Sa preia tot ce  se poate din tara cu bani putini. De aia nu ii duce la tribunal, ci doar le face dosare, ca daca refuza o oferta de la clientii lui klema, li se arata dosarul. 
Lucreaza ca mafia.
Este mafia, iar dna si koveschy sunt enforcerii, muschiul lui klemma, cei care sunt trimisi sa le bage mintile in cap la politicieni. Scutul si buzduganul lui klemmma.
Pai atunci fac cu noi ce vor ei.. nu avem nicio aparare.
Exact, nicio sansa. Poporul este singur, a fost lasat prada lupilor straini. De aceea au si distrus centrele de putere economica si capitalul autohton, pentru ca poporul sa nu se poata apara. 
Si asta pentru ca nu ne aparam, nu opunem rezistenta...
Cine sa opuna rezistenta?
Fosta nomenklatura, acum la putere? Au fost pusi acolo de ceilalti ocupanti. De aceea nu au nicio dragoste de tara reala. Cu totii impreuna cu ocupantii straini , o jefuiesc cat pot. Nu au o istorie de multe generatii la care sa apeleze la vremuri grele, ca sa poata sa o apare. Nu au radacini. Asta e soarta. Klemma face ce vrea cu guvernul. nato face ce vrea cu armata. 

Ungurii fac ce au nevoie, ca sa-si faca provincie autonoma, cu ajutorul UE si al americanilor, si cei de la bucuresti fac si ei ce au nevoie ca sa mai castige si ei ceva: tradeaza continuu cauza nationala. 

Este un alt fel de separare: ADMINISTRATIVA. Nici nu stii ca de fapt esti separat in tari sau regiuni diferite. Nici nu simti. 

Creeaza jurisdictii administrative diferite pe ascuns. 

UDMr isi vede de treaba, si pune bazele autonomiei, si la momentul oportun o vor primi de la UE si de la americani, pentru ca asta vor de mult... UE si americanii: destamarea statelor natiune este hotarata de mult, si a armatelor nationale. De aceea au facut loviturile de stat din 1989, din estul Europei.  

Faramitarea este o Metoda de jefuire foarte eficienta: Divide et Impera. Pe noi nu are cine sa ne apere, si de aceea vom fi distrusi complet. Nicio sansa vreodata. Unde privesti sunt numai lasi si tradatori la conducere. Iar rezistenta este doar un simulacru josnic si pe fata.


737-Nu ai de ales. Ai proprietari. Te dețin. Ei dețin totul.

  Când aveți dubii, amintiți-vă doar   ce a avut de spus expertul comentator George Carlin despre această chestiune  : Politicienii sunt puș...