duminică, 15 noiembrie 2020

744-DRUMUL SPRE SERVITUTEA VOLUNTARA - VOR VENI VREMURI MAI GRAVE, INDIFERENT DE ACEASTĂ PROSTIE POLITICĂ, IAR CONTROLUL SPORIT VA FI PREDOMINANT INDIFERENT DE REZULTATUL FINAL AL ACESTUI PROCES DE SELECȚIE A STATULUI. 

RĂUL EXTREM VINE ȘI IADUL VINE CU EL, AȘA CĂ LAȘITATEA ÎN FAȚA ACESTUI RĂU; REFUZUL DE A RISCA SĂ RĂMÂNĂ LIBER, GARANTEAZĂ O SCLAVIE MERITATĂ.

„Deși tirania ... poate domina cu succes asupra popoarelor străine, ea poate rămâne la putere numai dacă distruge în primul rând instituțiile naționale ale propriului popor”.

 ~ Hannah Arendt

Pentru ca tiranii să revendice și să păstreze puterea totală, oamenii trebuie să devină ignoranți ai propriei istorii și rădăcini și, prin propagandă și frică, trebuie să fie atât de îngroziți încât să abandoneze orice logică și responsabilitate pentru a căuta o falsă siguranță. Astăzi, în această țară, istoria și tradiția sunt distruse, în timp ce clasa conducătoare și guvernul AU STÂRNIT O TEAMĂ IMENSĂ pe baza unei campanii de propagandă care a fost folosită pentru a crea o amenințare falsă numită Covid-19. Fiecare element este acum în vigoare pentru a transfera toată puterea către stat și pentru ca această lovitură de stat să aibă succes pentru tirani, TREBUIE SĂ FIE ÎNĂBUȘITE TOATE DISIDENȚELE ȘI NEASCULTAREA FAȚĂ DE MANDATELE TOTALITARE. Elementul cheie pentru a realiza acest lucru constă în capacitatea guvernului de a insufla diviziune și neîncredere între oamenii înșiși; atât de mult, că masele se întorc una pe cealaltă pentru a asigura conformitatea pentru a avea un sentiment fals de securitate. Acest lucru duce la SERVITUTE VOLUNTARĂ, care este vitală pentru sistemul de guvernare rău, deoarece odată ce forța este singura opțiune pentru stat, haosul, revoluția sau tulburările civile violente vor înlocui tirania.

Având în vedere acest lucru, complotul pentru a realiza o resetare economică și tehnologică este urmărit prin minciuni și propagandă la fiecare nivel, inclusiv prin utilizarea armatei în limitele Statelor Unite. Acest lucru se întâmplă și la nivel global și, de fapt, este mult avansat în unele zone ale lumii. Acest lucru ar trebui să aibă o importanță extremă pentru americani, deoarece ceea ce se întâmplă în alte părți ale lumii va fi în curând la ușa noastră, deoarece zonele din întreaga lume care se confruntă cu măsuri de control mai extreme sunt folosite ca teste pentru a evalua când să elibereze politici similare. aici. Este doar o chestiune de timp.

Alături, în Canada, armata folosește în mod deschis metode de propagandă ca antrenament pentru a înțelege cum poate acea populație să fie manevrată într-o poziție de conformitate totală. În Australia, unde eforturile extreme de control al armelor din trecut au dezarmat întreaga cetățenie, sunt acum în vigoare controale brutale pentru capturarea și reținerea oamenilor, astfel încât orice rezistență să poată fi eliminată. 

Măsurile și mandatele dure sunt, de asemenea, intensificate din nou în Marea Britanie. Legislația privind vaccinarea obligatorie continuă, de asemenea, în Australia, cu posibilă închisoare lungă și amenzi mari pentru refuzul de a se conforma. 

Controlul armelor și monopolul de stat al armelor și forței este întotdeauna o condiție prealabilă pentru 

GUVERNAREA TOTALITARĂ. 

Majoritatea americanilor au încă capacitatea „legală” de a deține arme, dar acest lucru s-ar putea schimba cu orice nouă legislație, sau ordinele executivului de urgență din cauza unei amenințări inventate și structurate în mod intenționat. 


DACĂ OAMENII VOR RENUNȚA LA ARME, AR STA FĂRĂ APĂRARE ÎN FAȚA UNUI STAT ARMAT PUTERNIC. Acest lucru nu poate fi permis să se întâmple.

Unul dintre comploturile majore pentru a obține controlul asupra maselor rezidă în dezvoltarea și distribuția vaccinurilor. 

Trump a spus recent că Pfizer Pharmaceuticals a dezvoltat și testat cu succes un vaccin Covid. Aceasta a fost o minciună totală menită să câștige favoarea politică în acest moment al unei bătălii electorale controversate. În plus, Trump făcuse un anunț mai devreme că a desfășurat armata pentru a fi gata să distribuie aceste vaccinuri otrăvitoare în întreaga țară. Aceasta limitează nebunia și este o încercare de a înspăimânta turma atât de mult, susținând că administrarea vaccinului ar trebui să fie o operațiune militară. Dar, așa cum este acum, acest guvern și armata sa, precum și toate forțele de poliție și „securitate”, sunt în război împotriva poporului Statelor Unite.

În timp ce ne aflăm în mijlocul celei mai corupte și criminale alegeri frauduloase din istoria noastră, aceasta include mulți jucători din ambele părți, dar mai ales în stânga de această dată, și în ansamblul mass-media principale, 

MASELE IGNORĂ CEEA CE ESTE CONTINUÂND SĂ FIE IGNORANTĂ ÎN CONTINUARE CU PRIVIRE LA PRELUAREA ACESTEI ȚĂRI ȘI A LUMII. 

Covid-19 pare să se afle pentru moment și joacă a doua lăutărie pentru circul electoral. Toate agendele nefaste referitoare la acest virus pandemic fraudulos nu numai că sunt încă în vigoare, dar avansează fără pauze. 

Există mai multe blocaje în această țară și la nivel global, iar planurile de vaccinare sunt în vigoare. Pfizer a declarat în mod deschis că au deja un depozit de vaccinuri care așteaptă continuarea de la FDA, chiar dacă nu au avut loc teste serioase. Am afirmat de multe ori că acest vaccin Covid este disponibil de mult timp, așteptând momentul potrivit pentru a fi eliberat publicului. În funcție de rezultatul acestei selecții de către clasa conducătoare, întreaga țară ar putea fi închisă aproape peste noapte

PLANURILE SUNT STABILITE PENTRU A CREȘTE TIRANIA ȘI A DA VINA PE ACEST FALS VIRUS ȘI INDIFERENT DE CINE ESTE ALES PENTRU A FI URMĂTORUL PREȘEDINTE; vor exista probleme substanțiale în față.

Primii dușmani ai guvernului SUA de astăzi sunt poporul american, noi toți, în special oricine pune sub semnul întrebării și nu respectă mandatele statului. 

CEEA CE ESTE PLANIFICAT ȘI CE ESTE POSIBIL ÎN VIITORUL APROPIAT ESTE ULUITOR. Noile blocaje par iminente în acest moment și ar putea fi pronunțate la nivel național, ceea ce ar crește considerabil riscul de poliție federală și militară și de lege marțială. 

IZOLAREA FAȚĂ DE PRIETENI ȘI FAMILIE VA CREȘTE, IAR PIERDEREA LOCURILOR DE MUNCĂ VA CREȘTE ODATĂ CU APARIȚIA MAI MULTOR BLOCAJE, PROVOCÂND O CATASTROFĂ ECONOMICĂ, CARE VA DUCE LA O RESTRUCTURARE MONETARĂ DIGITALĂ. Călătoria va deveni și mai imposibilă și chiar și granițele locale ar putea fi închise sau ar putea fi restricționate puternic. 

CEI CARE REFUZĂ VIITOAREA VACCINARE MORTALĂ SE VOR GĂSI ÎNTR-O ÎNCHISOARE VIRTUALĂ

FĂRĂ PERMIS DE SĂNĂTATE, VIAȚA NORMALĂ ȘI MENȚINEREA ORICĂREI VIEȚI NORMALE VOR DISPĂREA. 

Supravegherea deja expansivă va deveni atât de invazivă încât să elimine orice intimitate, în interiorul sau în afara casei. 

Urmărirea contactelor va deveni probabil un sistem federal, cu zeci sau sute de mii de noi lucrători guvernamentali cu o singură misiune; SĂ SPIONEZE ȘI SĂ RAPORTEZE ORICE NEACORDARE LA REGULILE GUVERNAMENTALE. Lipsa alimentelor care este deja evidentă în multe domenii s-ar agrava dramatic, provocând foamea, sărăcia și boala. Părinții care sunt suficient de curajoși pentru a-și proteja copiii refuzând vaccinurile toxice sau carantina nu și-ar putea scoate copiii din casă. Toate acestea ar putea aduce cu ușurință tulburări, revolte, jafuri și violențe, indiferent dacă au fost proiectate în mod intenționat sau nu, iar acest lucru ar putea duce la rândul său la scenarii războinice interne, în special în orașe.

Nu este momentul să vă mulțumiți și nici să ignorați aceste riscuri. 

VOR VENI VREMURI MAI GRAVE, INDIFERENT DE ACEASTĂ PROSTIE POLITICĂ, IAR CONTROLUL SPORIT VA FI PREDOMINANT INDIFERENT DE REZULTATUL FINAL AL ACESTUI PROCES DE SELECȚIE A STATULUI. 

Trezește-ți oamenii, deoarece viața noastră își pierde orice sens și toată bucuria, emoția și dragostea vieții sunt distruse în mod sistematic în favoarea transumanismului tehnocratic, care nu poate duce decât la o existență robotică lipsită de mirare și simțire.

RĂUL EXTREM VINE ȘI IADUL VINE CU EL, AȘA CĂ LAȘITATEA ÎN FAȚA ACESTUI RĂU; REFUZUL DE A RISCA SĂ RĂMÂNĂ LIBER, GARANTEAZĂ O SCLAVIE MERITATĂ.

https://www.lewrockwell.com/2020/11/gary-d-barnett/the-u-s-government-and-its-military-have-declared-war-on-the-american-people/

763-CHINA PROPUNE UN CAL TROIAN - UN LAGAR DE CONCENTRARE CIBERNETIC, VIRTUAL, GLOBAL BAZAT PE CODURI QR

Președintele chinez Xi Jinping a cerut un „mecanism global” care să folosească codurile QR pentru a deschide călătoriile internaționale. „O ...