miercuri, 11 noiembrie 2020

743- Dacă castiga Antifa, alegerile, Occidentul și populația sa albă sunt terminate. Putem începe să scriem necrologul. VOR URMA LAGARELE MORTII PENTRU ALBI?

 Occidentul s-a aruncat în coșul de gunoi al istoriei

Dacă instanțele susțin legile electorale, frauda la vot în statele swing va fi anulată, iar Trump va fi declarat câștigător. Nu există nicio îndoială cu privire la frauda la vot. Întrebarea este dacă Trump, în fața ostilității mass-media, a violenței Antifa / BLM și a republicanilor cu genunchi slabi, va avea sprijinul pentru a vedea lupta până la capăt.

Oricine ajunge la Casa Albă, țara este acum iremediabil împărțită. Americanii din statele roșii înțeleg că furtul alegerilor este o lovitură de stat împotriva lor. 

Ei înțeleg că oamenii albi au fost demonizați ca rasiști ​​și devin cetățeni de clasa a doua în țara celor liberi

Le-a trebuit mult timp să se prindă, dar obraznicia furtului de alegeri și acoperirea 100% a mass-media de furt au adus vulnerabilitatea lor ca „rasiști ​​albi” acasă.

Problema cu care se confruntă țara noastră este că democrații și mass-media știu, precum și statele roșii, că alegerile au fost furate. Au organizat furtul. 

Ei consideră că furtul este necesar pentru a scăpa de Trump, care a fost demonizat drept rasist, sexist, agent rus și a fost declarat de către președintele Camerei, Nancy Pelosi, ca un inamic intern pentru refuzul de a accepta alegerile furate.

Pentru democrați, mass-media și fasciștii Antifa / BLM care conduc Kristallnachts împotriva afacerilor albe, scăparea de Trump este mai importantă decât rezultatele democratice. Abandonarea democrației de către unul dintre cele două partide majore indică faptul că, așa cum s-a întâmplat la Roma, puterea este acum cea mai mare valoare.

Dacă furtul va continua, nu vor mai exista niciodată alegeri libere în Statele Unite. 

Alegerile vor fi programate pentru a servi elita conducătoare până când pretenția democrației va fi eliminată.

În coloanele anterioare, am prognozat că s-a generat atât de multă ură față de Trump, încât apelurile la răzbunare împotriva susținătorilor lui Trump ar urma înfrângerii sale orchestrate și au:

https://www.breitbart.com/2020-election/2020/11/06/leftists-never-trumpers-begin-compiling-lists-of-trump-supporters/

https://www.breitbart.com/sports/2020/11/06/keith-olbermann-calls-for-tucker-carlsons-arrest/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+breitbart+%28Breitbart+News%29

https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/aoc_and_other_dems_vows_of_vengeance_on_trump_supporters_ensure_a_fanatical_fight_to_the_bitter_end.html

De asemenea, am prognozat că lui Trump i se vor refuza forumurile media în care să-și susțină cazul în fața oamenilor:

https://www.breitbart.com/the-media/2020/11/05/abc-cbs-nbc-cut-away-from-president-trumps-live-remarks-on-election/

https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/newsmax-jeanine-pirros-show-cancelled-tonight-fox-news-found-going-report-election-fraud-video/

Iată situația din America de astăzi. Mass-media este 100% împotriva americanilor Trump. La fel și Partidul Democrat, CIA și FBI. Și mass-media străină este împotriva americanilor Trump. 

Cine este pentru ei? Nimeni. Sunt izolate. Și sunt neorganizate.

În America de astăzi, americanii Trump sunt demonizați mai rău decât erau evreii din Germania nazistă.

Puțini dintre cei amenințați sunt conștienți de gravitatea amenințării. 

Un corespondent australian al revistei, Chronicles , în numărul din noiembrie 2020 a adus problema la obiect. Corespondentul a scris că, de vreme ce stânga a definit albul drept rasism patologic, rezolvarea cerută a acestui rasism alb „ar însemna în mod logic moartea persoanelor care întruchipează” rasismul patologic.

Cu alte cuvinte, lagărele morții.

Rezultatele logice nu sunt întotdeauna realizate, dar logica stângii implică război civil. Nu dreapta provoacă războiul civil. Este stânga și Partidul Democrat, susținut de instituțiile de presă care provoacă război civil. 

Americanii Trump - clasa muncitoare deposedată - sunt cei care sunt atacați.

Ura pe care politica Partidului Democrat și a stângii a generat-o împotriva „rasistilor albi” garantează un război civil - în mare parte între oameni albi - cu excepția cazului în care majoritatea demonizată albă a fost prea îndoctrinată cu vinovăție pentru a putea rezista.

Nu sunt optimist. 

Romanul predictiv al lui Jean Raspail, Tabăra Sfinților, a demonstrat că, odată ce un popor este demonizat și convins de vinovăția sa, numărul lor nu contează.

Ceea ce vedem peste tot în Europa și în Partidul Democrat este intenția hotărâtă de a copleși majoritatea albă cu frontiere deschise.

Această prostie criminală se potrivește foarte bine elitei puternice globale care doresc sfârșitul suveranității naționale și a etniilor care constituiau anterior o țară ștearsă de imigrația în masă.

Elita globală este organizată și dispune de miliarde de dolari cu care să își finanțeze agenda. 

Victimele lor albe sunt neorganizate și nu au bani, deoarece slujbele lor au fost mutate în Asia și trăiesc căzând mai adânc în îndatorare.

Tezaurele extraterestre oprite de Charles Martel și mai târziu la porțile Vienei vor triumfa acum cu asistența Germaniei lui Merkel, și a francezului Macron și al președintelui Kamala Harris.

Dacă democrații scapă cu furtul alegerilor din 2020, Occidentul și populația sa albă sunt terminate.

Putem începe să scriem necrologul.

https://www.unz.com/proberts/the-west-has-thrown-itself-into-the-waste-basket-of-history/

763-CHINA PROPUNE UN CAL TROIAN - UN LAGAR DE CONCENTRARE CIBERNETIC, VIRTUAL, GLOBAL BAZAT PE CODURI QR

Președintele chinez Xi Jinping a cerut un „mecanism global” care să folosească codurile QR pentru a deschide călătoriile internaționale. „O ...